Grootste niet-commerciele geocaching netwerk
Geopaths - Maak je eigen geoartpagina
Statistieken, GPX, zoeken. alles voor niets
Mails ontvangen over nieuwe caches en logs
Alle geocaching mogelijkeden 100% gratis
Newspaper icon Nieuws
Publicatie datum: 16-08-2014 | Auteur: OC Team

Beste geocachers,

hier zijn we nog eens met het heetste nieuws van de naald.

Misschien wisten jullie het al, misschien nog niet, maar opencaching heeft zijn eigen YouTube kanaal. Daarop staat nu enkel nog het introductiefilmpje, maar later komen daar nog vele instructiefilmpjes bij en natuurlijk mogen jullie zelf ook jullie gefilmde avonturen naar ons toesturen via octeam@opencaching.nl. Wij zullen deze dan op onze pagina posten. Gelieve misschien ook te vermelden waar de beelden zijn genomen en jullie nickname.

Verder kunnen we jullie vertellen dat er een gloednieuwe functie is op opencaching: PowerTrails!!! Er moet op een geocaching pagina voor ieder wat wils zijn en PowerTrails horen daar nu eenmaal bij. In de linker menu-kolom heb je nu de mogelijkheid om zelf powertrails aan te maken. Zorg ook hier steeds voor de nodige goedkeuringen en toelatingen.

Als laatste punt kunnen we jullie mededelen dat er de laatste weken heel wat nieuwe registraties zijn bijgekomen. Dat kan het OC-team alleen maar toejuichen! Een aantal van die nieuwe opencaching-leden hebben zelfs al geocaches geplaatst. Enkel op deze manier kan deze geocaching website groeien en daarvoor willen we de actieve geocachers hier aanwezig een dikke pluim geven en hartelijk danken.

RHCV (Ruben H.) staat in voor de PR van opencaching, maar ook jullie hulp kunnen we steeds gebruiken. aarzel dus niet om opencaching te delen met vrienden, familie, kennissen, enz. Mond tot mond reclame is nog steeds de beste manier en niet te vergeten de sociale media.

Alvast nogmaals dank voor jullie inzet en geniet van onze hobby!!!