Grootste niet-commerciele geocaching netwerk
Geopaths - Maak je eigen geoartpagina
Statistieken, GPX, zoeken. alles voor niets
Mails ontvangen over nieuwe caches en logs
Alle geocaching mogelijkeden 100% gratis
Musisz być zalogowany, by wpisywać się do logu i dokonywać operacji na skrzynce.
stats
Skrzynka nie ma jeszcze statystyki
Revitalisering Bedrijventerrein Broekweg - OB1AA0
Revitalisering Bedrijventerrein Broekweg
Właściciel: Dutchie-WbD
Zaloguj się, by zobaczyć współrzędne.
Wysokość: 4 m n.p.m.
 Województwo: Holandia > Utrecht
Typ skrzynki: Multicache
Wielkość: Mała
Status: Zarchiwizowana
Data ukrycia: 13-07-2014
Data utworzenia: 13-07-2014
Data opublikowania: 13-07-2014
Ostatnio zmodyfikowano: 15-03-2018
0x znaleziona
0x nieznaleziona
0 komentarze
watchers 1 obserwatorów
11 odwiedzających
0 x oceniona
Oceniona jako: b.d.
Musisz się zalogować,
aby zobaczyć współrzędne oraz
mapę lokalizacji skrzynki
Atrybuty skrzynki

Parking w pobliżu  Weź coś do pisania 

Zapoznaj się z opisem atrybutów OC.
Opis NL

Vriendelijk verzoek:

Log ook een "not found" als u de cache niet kunt vinden. Daaraan kan ik zien of ik een hint moet toevoegen !

Op een van de kasten zit een makkelijk te verwijderen sensor (zwart, rond en met de tekst GPS er op). Dit is NIET de cache.
Voor het vinden van WP1 hoeft u niets te demonteren, rond te draaien of ergens uit te halen. U kunt hem zo pakken !!!

Revitalisering bedrijventerrein Broekweg
 
Bedrijventerrein Broekweg ligt aan de westkant van Wijk bij Duurstede en is ongeveer 33 hectare groot. Er zijn circa honderd bedrijven gevestigd, die samen goed zijn voor ruim 1.000 arbeidsplaatsen. Ongeveer de helft van de werknemers op Broekweg woont ook in de gemeente Wijk bij Duurstede.
Soorten vestigingen
Op Broekweg zijn bedrijven gevestigd in de milieucategorie 1 tot en met 3. Het is een gemengd terrein met een verscheidenheid aan bedrijvigheid. Zo treft u naast kantoren (tot maximaal 2.000 m2) onder meer constructie- en transportbedrijven aan. Maar ook grootschalige detailhandel, auto- en caravanbedrijven en drukkerijen.
 
Bedrijventerrein Broekweg wordt geheel opgeknapt. Het doel hiervan is om de functionaliteit van het terrein te verbeteren en Broekweg weer een geheel eigentijdse uitstraling te geven. Bij dit zogenoemde revitaliseringsproject zijn ook de ondernemers van Broekweg betrokken. Zij delen met de gemeente hun ideeën over waar verbetering nodig is.
 

Afsluiting
Een voorbeeld van een van de maatregelen die genomen wordt om het bedrijventerrein aantrekkelijke te maken voor ondernemers, is het afsluiten van het bedrijventerrein 's avonds (na 21.00 uur), 's nachts (tot 06.00 uur) en in het weekend (zaterdagavond t/m maandagochtend). Het industrieterrein is dan alleen bereikbaar voor vergunninghouders. Deze afsluiting moet het bedrijfsterrein veiliger maken voor de ondernemers. Deze afsluiting is gerealiseerd door middel van slagbomen.

 
Glasvezel
Een ander voorbeeld van de revitalisering is het aanleggen van glasvezelverbindingen. Het hele industrieterrein is hierdoor ook gelijk voor dataverbindingen geheel op de toekomst voorbereid.
Samenwerking

Het project 'revitalisering bedrijventerrein Broekweg' is een samenwerkingsverband tussen de gemeente Wijk bij Duurstede, de Kamer van Koophandel Utrecht, Industriekring Wijk bij Duurstede én de ondernemers. Doel van het project is, in samenwerking met de ondernemers op het bedrijventerrein, een blijvende kwaliteitsverbetering te realiseren met als gevolg dat bedrijven interesse hebben zich er te vestigen, leegstand tot het verleden behoort en de werkgelegenheid wordt bevorderd.

Meedenken

Ondernemers en eigenaren van panden op bedrijventerrein Broekweg kunnen meedenken over de toekomst van hún bedrijventerrein. Een concept beeldkwaliteitplan wordt opgesteld en met de ondernemers besproken. In het plan worden afspraken in woord en beeld opgenomen over bijvoorbeeld bestratingen, meubilair, bewegwijzering, verlichting, hekwerken, reclame-uitingen, groen en kunst. Afspraken kunnen ook gelden voor eigen erf van bedrijven.

 
De Cache
 
De cache is een cache van afwijkend formaat. Door dit formaat is het niet mogelijk om TB's of Coins in de cache te plaatsen.

Geadviseerd wordt de cache alleen overdag te loggen. Dit in verband met mogelijke bewaking op het bedrijventerrein.


Dringend verzoek: plaats de cache op dezelfde plaats weer terug, net zoals u hem hebt aangetroffen.
Om lekkages te voorkomen het verzoek om de cache goed rondom aan te drukken.

Om de cache te vinden is het niet noodzakelijk onderdelen te demonteren. U kunt de cache zo pakken!! Voor mensen met een onnauwkeurige gps: de cache bevind zich binnen 10 meter van de slagboom
Dodatkowe informacje
Musisz być zalogowany, aby zobaczyć dodatkowe informacje.
Wpisy do logu: znaleziona 0x nieznaleziona 0x komentarz 0x Wszystkie wpisy