Grootste niet-commerciele geocaching netwerk
Geopaths - Maak je eigen geoartpagina
Statistieken, GPX, zoeken. alles voor niets
Mails ontvangen over nieuwe caches en logs
Alle geocaching mogelijkeden 100% gratis
Je moet ingelogd zijn om deze cache te loggen of te bewerken.
stats
Toon cache statistieken
GEOPOLY - Station Oost - OB1B51
Eigenaar: merrlin
Log in om de coördinaten te kunnen zien.
Hoogte: 21 meter NAP
 Provincie: Nederland > Overijssel
Cache soort: Traditionele Cache
Grootte: Extra groot
Status: Kan gezocht worden
Tijd: 0:05 h    Lengte: 0.10 km
Geplaatst op: 14-02-2018
Gemaakt op: 16-06-2018
Gepubliceerd op: 16-06-2018
Laatste verandering: 16-06-2018
1x Gevonden
0x Niet gevonden
0 Opmerkingen
watchers 0 Volgers
22 x Bekeken
1 x Gewaardeerd
Beoordeeld als: n/b
Om de coördinaten en de kaart te zien
van de caches
moet men ingelogd zijn
Cache attributen

Let op: doornen  Let op: teken  Parkeerplaats vlakbij  Niet 24/7 beschikbaar  Kindvriendelijke cache  Stealth vereist  Breng eigen pen mee 

Lees ook het Opencaching attributen beschrijving artikel.
Beschrijving NL

 

a3a5f989-833a-405d-acf6-54a7a1da15a2.pngGEOPOLY is een landelijke serie afgeleid van Monopoly. Veel bekende spelmogelijkheden zitten in deze serie verwerkt. Als je alle geocaches uit de serie hebt gedaan, mag je de banner op je profiel plaatsen.

Het spel is uitgevonden in 1934 door Charles. B. Darrow. Deze man was één van de vele werkloze mannen in de jaren '30. Zijn idee was om een spel te bedenken waarin iedereen miljonair kon worden. De jaren '30 waren moeilijke tijden in Amerika. Charles. B. Darrow ging met het spel naar een uitgeverij genaamd Parker Brothers, maar ze vonden dat het spel niet aan hun normen voldeed. Toen besloot hij om zelf 5000 exemplaren te maken. Het spel werd al snel een groot succes. Parker Brothers nam contact op met Charles om het spel nog verder uit te werken en nieuwe ideeën op te doen. Charles. B. Darrow greep die kans en sindsdien is het het meest verkochte bordspel ter wereld.

Reden genoeg om ook een GEOPOLY uit te brengen!

Doordat de cache locaties qua afstand flink uit elkaar liggen, is deze serie niet binnen één dag te doen, maar het is wel een uitdaging! De geocaches die uitgebracht zijn onder de serienaam GEOPOLY zijn via deze link te vinden. Van Start t/m Kalverstraat 36 stuks en als extra is er een GEOPOLY-Bonus!

Deze serie is gerealiseerd door meerdere teams: Casper.nl, chica's team, De Bosmannetjes, eikenhofjes, FireFarmer, Geoknarf, heegberts, joanne76, Josvstaalduinen, leipeooievaar, MaryRussellHolmes, merrlin, RaMaRoMa, Rhaegal, schut&co, Team Bincky, TimenPatricia, Twentse Mug, VanderMmeer, Viervoeter, Yuné, zooropa5, Zugführer, 0lifant en @wilbertoord.

Onze GEOPOLY heeft een eigen uitstraling en is afgeleid van het welbekende bordspel. Specialist Tailchaser77 is aan het GEOPOLY-team toegevoegd voor het creëren van alle afbeeldingen.

Graag willen wij onze reviewer bedanken voor het in goede banen leiden van ons GEOPOLY project.
René, bedankt.Station Hengelo Oost (verkorting: Hglo) ligt aan de lijn Almelo – Oldenzaal – Salzbergen, tussen de stations Hengelo en Oldenzaal. Het station werd geopend in 1975.

Het ligt aan de Zwavertsweg op de grens tussen de Hengelose wijken Groot Driene en Klein Driene, dicht bij de rooms-katholieke kerk en Sportvereniging Juliana '32.

Het station heeft twee perrons, in bajonetligging, aan weerszijden van een overweg. Op beide perrons staat een abri. In beide richtingen stopt twee keer per uur een stoptrein van Blauwnet.

station Hengelo-Oost in het Oosten van Nederland is daarmee de ideale plek voor deze Geopoly cache.

De cache is met toestemming geplaatst op grond die behoort bij Volkstuincomplex Thirion in Hengelo.

Ter bescherming van ons eigendom wordt deze plek met een camera bewaakt. Bij vernieling of diefstal doen wij aangifte en dragen wij de beelden over aan de politie.

 

Extra hints
Je moet ingelogd zijn om de hints te zien
Logs: Gevonden 1x Niet gevonden 0x Opmerking 0x Alle logs