Grootste niet-commerciele geocaching netwerk
Geopaths - Maak je eigen geoartpagina
Statistieken, GPX, zoeken. alles voor niets
Mails ontvangen over nieuwe caches en logs
Alle geocaching mogelijkeden 100% gratis
Du musst eingeloggt sein, um neue Logeinträge hinzuzufügen oder den Cache zu bearbeiten.
stats
Cachestatistik anzeigen
OCNL uitdaging cache - Eenzame cache niveau 2.3 - OB1BA1
Vind eenzame caches
Besitzer: OCNLuitdagingen
Diese Cache gehört zu dem Geopfad!
Bitte logge dich ein, um die Koordinaten zu sehen.
Höhe: m ü. NHN
 Region: Niederlande > Flevoland
Cacheart: Sonstiger Cachetyp
Größe: Kein Behälter
Status: Kann gesucht werden
Versteckt am: 17-08-2019
Erstellt am: 17-08-2019
Veröffentlicht am: 01-09-2019
Zuletzt geändert am: 07-10-2019
1x gefunden
0x nicht gefunden
0 Bemerkungen
watchers 0 Beobachter
3 Aufrufe
1 x bewertet
Bewertet als: n/a
Um die Koordinaten und die
Cachekarte zu sehen,
musst du angemeldet sein.
Cacheattribute

nur bei Opencaching logbar 

Bitte beachte die Erläuterung zu Opencaching-Attributen!
Beschreibung NL

A86374EE-A550-12F5-31CC-9E7BA395BE5F.jpg

 

Zoals de banner al aangeeft, "Als je voldoet, dan kun je hem loggen". Alle OCNL Uitdaging caches zijn niet al te moeilijk maar zijn wel een uitdaging en gevormd als Geo-Art in het Markermeer Nederland. Deze caches zijn gemaakt met een speciaal account genaamd "OCNLuitdagingen". Heb je misschien een suggestie? Laat het ons dan gerust weten.

 

Eenzame cache (niveau 2.3): Zelfs in de meest actieve cachegebieden zijn er eenzame caches die voor een uitzonderlijk lange tijd niet gevonden zijn. Voor deze uitdaging dien je 3 OCNL caches te vinden die tenminste 2 jaar niet als gevonden zijn gelogd. De vorige "gevonden" log moet minimaal 2 jaar voor jouw "gevonden" log zijn. Een eenzame cache als eerste vinden kan natuurlijk ook en dat moet de publicatiedatum minimaal 2 jaar eerder zijn dan jouw gevonden log.
Elke log van een eenzame cache uitdaging dient uniek te zijn maar kan wel gecombineerd worden met andere eenzame cache uitdaging van het zelfde niveau. De uitzondering hiervoor is dat je dezelfde log kunt gebruiken voor niveau 2, niveau 2.3 en niveau 2.5 zodat je maar 5 eenzame caches moet loggen voor deze 3 uitdagingen.
Natuurlijk kan het voorkomen dat je deze eenzame cache uitdaging samen met anderen vind. Dit dient dan wel in de logs vermeld te worden om verwarring te voorkomen.

 

Het loggen: Voor deze "uitdagingen" hoef je eigenlijk niet veel te doen behalve het tonen van delen uit je profiel wanneer je voldoet. Het kan zijn dat voor andere uitdagingen caches meerdere tabellen nodig zijn en daar kan onze "Verzamelde zoek opdrachten" uitkomst bieden. Dit is hetzelfde als Pocket query die bij Groundspeak te vinden is. Een .gpx bestand kan dan ook gebruikt worden in GSAK of elk ander database programma om te tonen dat er voldaan is. Het is ook makkelijk om in je log de caches als link te tonen zoals http://coord.eu/OBXXXX.

Logeinträge: gefunden 1x nicht gefunden 0x Bemerkung 0x Alle Einträge