Grootste niet-commerciele geocaching netwerk
Geopaths - Maak je eigen geoartpagina
Statistieken, GPX, zoeken. alles voor niets
Mails ontvangen over nieuwe caches en logs
Alle geocaching mogelijkeden 100% gratis

 Logs GeoWolf 27: Le Herou    {{found}} 2x {{not_found}} 0x {{log_note}} 0x Photo 4x Galerij  

4915 01-07-2018 00:00 OC Team - Notitie van OC Team

{langTitledCache} Hallo GeoWolf !!!

Deze cache is vandaag uitgeroepen tot cache van de maand.


GEFELICITEERD!!!

OC Team

4914 03-06-2018 14:30 anchor (user activity5) - Gevonden

Ja, gevonden voor de tweede keer!

In augustus 2011 hebben we deze cache gedaan. Het werd een hele beleving omdat we cache beschrijving toch niet goed gelezen bleken het hebben. Helaas is de log op qualitycaching.com niet meer beschikbaar.. 

We zijn op vakantie en trekken via de Ardennen naar het Schwarzwald. Het is bloedheet vandaag, meer dan 25 graden. Op de parkeerplaats is geen schaduwplekje meer te vinden. Het vinden van cache levert geen problemen op, we wisten uiteraard dat we het bovenpad moesten aanhouden, dat ging vorige keer al fout :-). Na het loggen gaan we naar benden en aangekomen bij de Ourthe gaan we nu wél via de juiste kant terug naar de parkeerplaats. Het pad langs het water vraagt wel enige behendigheid, het begint breed maar wordt allengs smaller en ruiger. Op een plek is een boom op het pad gevallen en moeten we er omheen klauteren. Op een andere plek is een stuk weggeslagen en moeten we ook creatief zijn. Maar wel leuk!

Bij het weiland twijfelen we even of we DIRECT het steile pad omhoog moeten nemen, we doen het niet en lopen een paar honderd meter over het langzaam stijgende pad. Dan blijkt dat we toch omhoog moeten! Dus alsnog de berg op. En dat in de volle zon!! Na de nodige zweetdruppels en rustmomenten komen dan weer in wat meer bos en loopt het wat aangenamer. Uiteindelijk bereiken we, na een tochtje van een kleine twee uur, weer de parkeerplaats en kunnen we onze vakantie voortzetten.

 

Het was weer een genot om deze tocht van Geowolf te doen.

4893 14-04-2018 09:33 Aanbeveling harrieklomp (user activity358) - Gevonden

De avond tevoren besloten deze cache met een bezoekje te vereren. Op de oude site Qualitycaching zou deze cache ergens in 2011 nog officieel gelogd zijn en was ook benieuwd of deze cache er nog zou liggen. Vanmorgen dus vroeg op en nog de nodige voorbereidingen gedaan en de hond Ziva moest natuurlijk ook mee:-)

Om een uur of 8 konden we op een lege parkeerplaats parkeren om vervolgens onze tocht aan te vangen. Ziva met de tijd van haar leven in een nieuwe omgeving kon niet genoeg krijgen van alle nieuwe plekjes waar ze andere geuren op kon pikken en rende van links naar rechts en weer terug. Ondertussen kon de baas genieten van de omgeving al was deze nog niet zo mooi als in de zomer maar het was zeker de moeite waard.

Na het bezoekje op het punt met een mega mooi uitzicht weer lekker verder wandelen maar helaas bleek dat dit een beetje naar beneden ging en het was blijkbaar de bedoeling zo hoog mogelijk te blijven. Tja dan moest er ergens toch een flinke klim naar boven gedaan worden om in de buurt van de cache te komen. Helaas was de conditie niet al te best en moest er hier en daar een kleine pauze ingelast worden om uiteindelijk boven te geraken.

Op het nulpunt was het niet moeilijk om de cache te vinden want deze lag er gewoon open en bloot en dat na een lange tijd niet gelogd te zijn. Er waren blijkbaar enkele passanten die een krabbel hadden geplaatst en deze waren niet terug te vinden op het internet maar hebben deze cache wel weer terug gelegd.

Na een log geschreven te hebben konden we weer richting de auto lopen want de conditie liet niet toe om de geadviseerde grotere ronde te lopen al had ik dat graag gedaan in deze mooie omgeving.

Al met al een zeer mooie niet al te lange route met verbluffend mooie uitzichten. Een top cache zoals ze horen te zijn:-)

NiNu

Groeten Harrie en Ziva

Afbeeldingen in deze log:
Redelijk te doen
Redelijk te doen
Ligt ie daar?
Ligt ie daar?
Super uitzicht
Super uitzicht
Hij lag er nog
Hij lag er nog