Grootste niet-commerciele geocaching netwerk
Geopaths - Maak je eigen geoartpagina
Statistieken, GPX, zoeken. alles voor niets
Mails ontvangen over nieuwe caches en logs
Alle geocaching mogelijkeden 100% gratis

 Logs GeoWolf 22: Het Graf van de Reus    {{found}} 1x {{not_found}} 0x {{log_note}} 0x Photo 3x Galerij  

5287 01-08-2019 00:00 OC Team - Notitie van OC Team

Cache van de maand Hallo GeoWolf!

Jouw cache is vandaag uitgeroepen tot Cache van de maand


GEFELICITEERD

OC Team

4927 10-08-2018 08:55 Aanbeveling harrieklomp (user activity357) - Gevonden

Om een aantal caches van de legendarische cacher GeoWolf weer online te brengen op OC dient er natuurlijk ter plekke gecontroleerd te worden of de cache er nog werkelijk ligt en of de route nog klopt. In eerste instantie zou er één dag voor uitgetrokken worden maar bij nader inzien wordt er besloten om er 2 dagen van te maken. Je loopt een cache van GeoWolf immers niet zomaar even tussendoor. De avond tevoren nog van alles bij elkaar gezocht zoals de slaapzak, koelbox, kleding, voeding en andere noodzakelijke dingen om 2 dagen te kunnen overleven met de auto als slaapplaats. Gelukkig woon ik nu in België net over de grens zodat er niet een halve wereldreis gereden moet worden om ter plekke te komen en na een rustige trip bij de parkeerplaats van deze cache beland.

Op deze parkeerplaats is al een speciale picknickplaats voorzien en kon begonnen worden om even een bakkie koffie te zetten en uit te rusten van de rit.

 

Na de koffie kon de wandeling beginnen en lopen eerst langs een boerderij waar het op dit vroege tijdstip al aardig veel bedrijvigheid was, het was trouwens een uur of 8. Veel koeien, een blaffende hond en een boer die je vriendelijk toeknikte en zachtjes bonjour mompelde en ondertussen een collega toezwaaide die met de trekker voorbij kwam gereden.

 

Even later een keuze kunnen maken om niet teveel hoogtemeters te maken een klein paadje genomen met hele mooie uitzichten waar ook het vermeende gezicht van de reus zichtbaar moest zijn. Helaas te laat ontdekt dat al iets eerder tijdens de wandeling gezien had moeten worden maar het was enigszins nog wel herkenbaar als het gezicht van de reus.

 

Na een tijdje wandelen met mooie vergezichten vanaf een uitzichtpunt kon dan de cache locatie bezocht worden en boven verwachting was de cache makkelijk gevonden worden middels de spoilerfoto. Verbazend en aandoenlijk was eigenlijk dat er naast de officiële logs bij QC veel andere passanten hun krabbel in het logboekje zetten en de cache weer netjes terug plaatsen.

 

Na de aanvulling in het logboekje als OC cacher de cache weer netjes verstopt en kon dan de terugweg begonnen worden welke via een ander pad richting de parkeerplaats gewandeld kon worden.

 

Op de parkeerplaats terug aangekomen kon er heerlijk uitgerust worden onder het genot van een vers bakje koffie en een broodje.

 

Al met al een echte GeoWolf cache waar je veel wandelplezier aan beleeft. Bedankt daarvoor.

 

NiNu

Gr. Harrie

Afbeeldingen in deze log:
Boerenweg
Boerenweg
De reus???
De reus???
Mooi uitzicht
Mooi uitzicht