Grootste niet-commerciele geocaching netwerk
Geopaths - Maak je eigen geoartpagina
Statistieken, GPX, zoeken. alles voor niets
Mails ontvangen over nieuwe caches en logs
Alle geocaching mogelijkeden 100% gratis

 Logs GeoWolf 20: de Beer van Bohan    {{found}} 1x {{not_found}} 0x {{log_note}} 0x Photo 3x Galerij  

5192 01-05-2019 00:00 OC Team - Notitie van OC Team

Cache van de maand Hallo GeoWolf!

Jouw cache is vandaag uitgeroepen tot Cache van de maand


GEFELICITEERD

OC Team

4929 11-08-2018 10:50 Aanbeveling harrieklomp (user activity358) - Gevonden

De afgelopen uren toch al de nodige kilometers gelopen met de zware hoogtemeters en die waren al aardig te voelen. Besloten werd om de controle van deze cache iets in te korten, al moet je met een cache van GeoWolf daar ook mee oppassen want dan valt het weer net iets langer uit. Al is dat in deze omgeving totaal geen straf want er is genoeg om te genieten

 

Er werd op een andere plek een parkeerplaats gevonden die wel geschikt leek zodat er iets minder hoogtemeters gemaakt hoefden te worden. Na de nodige zaken zoals rugzak, GPS en beschrijving gepakt te hebben kon de wandeling beginnen.

 

De eerste kilometers liepen makkelijk weg en kon genieten van de rust want er was geen mens of beer te bekennen. Ook werd er af en toe een aantal bramen geplukt die hier prima smaakten. Wel de zo hoog mogelijke bramen plukken want die worden over het algemeen niet vervuild door de wilde dieren.

 

Eenmaal aangekomen op het chatelet kon er eerst even rondgekeken worden op deze bijzondere mooie plek. Het was hier redelijk stil en rustig en ver beneden hadden kinderen blijkbaar veel plezier en af en toe hoorde je ze hier helemaal. Volgens de laatste logs op Qualitycaching was de cache niet te vinden en aangezien er hier blijkbaar regelmatig kinderen komen die tegen het massief hutten proberen te maken van dikke takken zou het kunnen zijn dat de cache echt weg is.

 

Vol goede moed gaan we zoeken in gaten en spleten waar volgens de GPS de goede plek moest zijn. Dan weer een 10tal meters weg lopen en weer terug naar dezelfde plek die elke keer aangewezen werd door de GPS. Het moest hier toch echt binnen een paar vierkante meter zijn. Een 3 kwartier later kon dan de cachebox eindelijk tevoorschijn gehaald worden. Na zoveel jaar was de inhoud nog helemaal droog en kon het logboekje getekend worden.

 

Na het loggen de cache op precies dezelfde manier verstopt en maar hopen dat deze hier nog lang mag blijven zonder geript te worden.

 

Al met al een mooie en makkelijke wandeling met een top locatie die echt de moeite waard is om te doen.

 

NiNu

Harrie

Afbeeldingen in deze log:
Makkelijk wandelen
Makkelijk wandelen
Le Chatelet
Le Chatelet
Daar ergens
Daar ergens