Grootste niet-commerciele geocaching netwerk
Geopaths - Maak je eigen geoartpagina
Statistieken, GPX, zoeken. alles voor niets
Mails ontvangen over nieuwe caches en logs
Alle geocaching mogelijkeden 100% gratis

 Logs GeoWolf 19: De Feeëngrot    {{found}} 2x {{not_found}} 0x {{log_note}} 1x Photo 2x Galerij  

5373 01-09-2019 00:00 OC Team - Notitie van OC Team

Cache van de maand Hallo GeoWolf!

Jouw cache is vandaag uitgeroepen tot Cache van de maand


GEFELICITEERD

OC Team

5359 22-08-2019 20:47 anchor (user activity4) - Gevonden

Deze cache hebben we op 5 augustus 2008 al eens gevonden, maar het is geen straf deze nog eens te bezoeken, daarbij hebben we toen de wandeling niet kunnen afmaken wegens dreigende luchten en moesten we snel loggen omdat er een groep kort achter ons aan kwam. Nu hebben we alle tijd!
Bij aankomst op de parkeerplek is het erg rustig.... Ook tijdens de wandeling komen we niemand tegen.....
De tocht naar de grot is niet lang, wel steil! De cache ligt nog mooi en drrog op de veronderstelde plek. Verassend is te zien dat het logboek ook getekend is door niet-cachers, mensen die de doos per ongeluk vinden. Na het (nu in alle rust, opnieuw) loggen vervolgen we route om via een omweg bij het kamp van Blaireaux alwaar nog een GC cache verstopt is. Helaas redden we het niet om naar het extra opgegeven coordinaat te gaan.
Ook nu weer een leuke wandeling voltooid!

Laatst bewerkt op 25-08-2019 20:55:23 door gebruiker anchor - Aantal keren bewerkt 1 keer.

4996 22-09-2018 12:04 hoedinie (user activity2) - Notitie

Afgelopen zaterdag met 2 vrienden een wandeling op het programma in de omgeving Bouillon. 1 van hen gaf bij aanvang al aan dat zijn knieen wellicht niet heel zware wandeling zou kunnen verdragen. En dus de route flink ingekort richting het verzetskamp. Daar aangekomen werden we verrast door wat we aantroffen. En helemaal niemand in de buurt. Heerlijk!

De geocache werd aangetroffen en we trokken door richting deze cache. Helaas namen we ergens een verkeerde afslag waardoor we weer helemaal beneden aankwamen. De gesteldheid van mijn vriend zorgde ervoor dat we niet nogmaals de wandeling omhoog in hebben gezet. Desalniettemin een erg leuke dag gehad hier!

4930 11-08-2018 11:50 Aanbeveling harrieklomp (user activity346) - Gevonden

Het einde van dit project om een aantal caches van GeoWolf weer beschikbaar te maken voor het publiek nadert zijn einde voor dit deel van de Belgische Ardennen. Er zijn alweer 3 caches terug gevonden van de 4 en nu is dan deze Feeëngrot toe aan een controle.

 

Op de ruime parkeerplaats was nog ruimte genoeg want er stond verder nog geen auto. Op een picknicktafel werd er even een bakkie koffie gezet want dat is meestal wel goed om tot rust te komen. Onderwijl was het behoorlijk druk met racefietsers op de hoofdweg die blijkbaar een afslag gemist hadden bij de Tour de France een paar weken geleden en misschien nu nog aan het fietsen waren?

 

Bij het begin van het pad hing er een affiche dat er in dit jaargetijde gejaagd zou kunnen worden en volgens de datums zou er nu niet gejaagd worden en het lijkt veilig om het pad verder te volgen. Het was een pad dat geleidelijk naar boven liep en was voor de vermoeide benen redelijk te doen. Na een wat steiler stukje en een smal pad kon dan de Feeëngrot bereikt worden. Natuurlijk even rondgekeken en waren de feeën blijkbaar gevlogen want er was er geen te bekennen.

 

De cache was makkelijk te vinden en blijkbaar ook voor passanten want er stonden buiten de officiële logs van Qualitycaching ook vele andere krabbels in. Wel leuk natuurlijk dat deze cachebox weer netjes terug geplaatst wordt.

 

Na het loggen kon dan het pad weer verder gevolgd worden om even later weer bij de auto te komen. Helaas liet de conditie het niet toe om het verdere verhaal te vervolgen maar dat gaat zeker de volgende keer gebeuren als de cache GeoWolf 18: Panorama Frahan herplaatst gaat worden. Tot dan moeten we het doen met de 4 sublieme caches in deze buurt en daar heb je al een hele tijd plezier van.

 

GeoWolf bedankt voor het tonen van deze plek.

 

NiNu

Harrie

Afbeeldingen in deze log:
Samalle paden
Samalle paden
De Feeëngrot
De Feeëngrot