Grootste niet-commerciele geocaching netwerk
Geopaths - Maak je eigen geoartpagina
Statistieken, GPX, zoeken. alles voor niets
Mails ontvangen over nieuwe caches en logs
Alle geocaching mogelijkeden 100% gratis

 Logs Sinterklaas event 2018    11x 18x {{log_note}} 9x Photo 24x Galerij  

5098 05-12-2018 15:26 harrieklomp (user activity332) - Deelgenomen

Als goede Sinterklaas gewoonte zou er een mooie log in rijm en dicht moeten zijn
maar helaas is dit niets voor mij en een gewone log is ook wel fijn.

Vanmorgen na het werk nog even de dochter weggebracht en kon dan eindelijk om negen uur naar bed en aangezien de weersberichten positief waren om een uur of twaalf er weer uit. Vol goede moed de cacheuitdraai, GPS en aanverwante artikelen bij elkaar gezocht en kon dan eindelijk richting Nederland vertrekken. Het lijkt wel ver maar het voordeel dat je net over de Belgische grens woont dat de afstand maar de Sinterklaasevenementcache maar 26 kilometer was.
Het leek overigens wel dat een heleboel Nederlandse automobilisten blij waren mij weer te zien doordat deze mensen massaal met hun lichten aan het knipperen waren. Later bleek het om een snelheidscontrole te gaan.

Na de bolide geparkeerd te hebben kon dan eindelijk met de wandeling begonnen worden. Helaas was de zon nog nergens te bekennen maar onderweg liet deze zich steeds vaker zien om nog wat later uitbundig te blijven schijnen.

De opgegeven waypoints lieten zich makkelijk vinden en de gegevens van de vragen waren best wel makkelijk en dat maakt het lekker simpel. Onderweg heerlijk kunnen genieten van de rust en wat deze route betreft een overvloed van het moois wat de natuur ons te bieden heeft. Misschien een idee om daar een vaste (multi)cache te plaatsen van diegenen die daar in de buurt wonen behalve een paar micro's die daar geplaatst zijn bij de grote buren zou dit bijzonder mooie gebied een enorme aanwinst zijn voor OC.

Gaandeweg zijn alle antwoorden gevonden om de eindlocatie te kunnen bepalen en het viel op dat er toch iets niet leek te kloppen. Ach, het is mooi weer dus we lopen richting het berekende eindcoordinaat en ja hoor, midden in een weiland..... Even weer een stukje terug en op een boomstam alle antwoorden opnieuw bekeken. Ahh, een verkeerd ingevulde 5 wat een 3 moest zijn. Scheelt toch even 200 meter ;-).
Dus nog iets verder teruggelopen want we waren al langs de plek gelopen waar de cache lag.

Op de cachelocate was de cache (nee, niet snel) op het gemakje gevonden en op mijn leeftijd zo blij als een kind. Yessss :-). Het pakketje was enorm goed verpakt en besloot om dit maar zo mee te nemen en thuis uit te pakken want alles mocht meegenomen worden volgens de vermelding op de cache.
Nagenietend van de zeer mooie route en de nieuwsgierigheid van wat er in het pakje zou kunnen zitten de laatste paar honderd meter terug naar de auto. Er stonden inmiddels al ruim 5 kilometer op de teller bij aankomst van de auto.

Eenmaal thuis was het tijd om om deze surprisecache uit te pakken. Wohohoho wat spannend en allemaal ingepakte cadeautjes;-). Een mooie scheurkalender, USB stick, notitieblokje, pennen en het bleef maar komen. Ja, zelfs een paar lekstokken (euhh, ja dat is Vlaams voor lolly's) met chocoladesmaak.

Op en top een zeer geslaagde Sinterklaasevent met een mega mooie wandeling en een echte surprise. De volgende keer ben ik zeker weer van de partij.

Bedankt jullie allen!!!

Groetjes van een zeer contente,
Harrie

Laatst bewerkt op 05-12-2018 16:51:41 door gebruiker harrieklomp - Aantal keren bewerkt 1 keer.
Afbeeldingen in deze log:
De Dommel en een beetje zon
De Dommel en een beetje zon
Onderweg een plankenpad
Onderweg een plankenpad
Genieten van de omgeving
Genieten van de omgeving
Nieuwsgierige koeien
Nieuwsgierige koeien
Zeer mooi
Zeer mooi
De surprise
De surprise