Grootste niet-commerciele geocaching netwerk
Geopaths - Maak je eigen geoartpagina
Statistieken, GPX, zoeken. alles voor niets
Mails ontvangen over nieuwe caches en logs
Alle geocaching mogelijkeden 100% gratis

 Logs Sinterklaas event 2018    11x 18x {{log_note}} 9x Photo 24x Galerij  

5108 09-12-2018 21:23 Mamazillah85 (user activity0) - Deelgenomen

Vorige week begon de voorpret al bij het krijgen van de cachebeschrijving. Op papier zag het er al erg leuk uit en ik kon niet wachten op de route te gaan lopen!

Vandaag was het dan eindelijk zover:-)Samen met medecacher, en toevallig ook mijn vader Odlaniger mochten we vandaag naar het mooie Staverden! 

De leuk beschreven waypoints lieten zich makkelijk vinden en leidde ons langs prachtige plekken op dit mooie landgoed. Waar ik overigens nog nooit geweest was. Des te leuker om op deze manier rondgeleid te worden door de mooie tuin, langs de lange beek, door het bos en langs de idyllische boerderijen op het landgoed. Ook het leerzame stukje ontbrak niet door de vele informatie die te lezen was.

Aangekomen bij het laatste waypoint hadden we prachtig uitzicht over het landgoed en kasteel. Tussen de buien door liet het zonnetje zich ook regelmatig zien, wat sommige plekken echt sprookjesachtig maakte.

Na het berekenen van de eind coördinaten konden we op zoek gaan naar de cadeautjes en op een mooi verscholen plekje liet de box zich snel vinden. De cadeautjes lieten we nog even in de verpakking om later in de auto rustig uit te pakken.

Inmiddels waren we wel toe aan wat warmte en een afsluitend drankje. Bij een vuurtje op een mooi terras genoten we van een heerlijke chocomel met slagroom, met voor mij nog een lekker likeurtje erin. Wat een ontzettend leuke en mooie brasserie, helemaal passend bij dit landgoed.

Toen was het toch echt tijd om weer richting Apeldoorn te gaan. In de auto de cadeautjes uitgepakt en wat ben ik verwend! De geur van appel en kaneel is hier in huis al goed te ruiken en het lekkers ga ik ook zeker van genieten. Ook nog leuke cache gerelateerde cadeautjes, wat een verwennerij! Bedankt hiervoor!

Sint en Piet, ontzettend bedankt voor deze leuke, leerzame en mooie cache! We hebben erg genoten van al het moois hier. We komen hier zeker nog een keer terug! 

Ook wat mij betreft een zeer geslaagd event, organisatoren bedankt!

 

Afbeeldingen in deze log:
Kasteel
Kasteel
Prachtig!
Prachtig!
Gevonden!
Gevonden!
Nagenieten :-)
Nagenieten :-)