Grootste niet-commerciele geocaching netwerk
Geopaths - Maak je eigen geoartpagina
Statistieken, GPX, zoeken. alles voor niets
Mails ontvangen over nieuwe caches en logs
Alle geocaching mogelijkeden 100% gratis

 Logs Grenspaal BE/NL 226    {{found}} 1x {{not_found}} 0x {{log_note}} 0x Photo 1x Galerij  

5128 19-01-2019 12:12 69and71 (user activity4) - Gevonden

Vandaag scheen de zon al vroeg. Wat een genot zo midden in de winter waar de dagen eigenlijk (te) kort zijn. Dus na de nodige verplichtingen gingen we richting de grens bij Meer / Zundert om twee multi's te lopen en tussendoor nog een traditional mee te pikken. Ook bekeken we nog enkele mooie grenspalen hier langs de route.

Het was lekker in de zon maar muts en handschoenen en dikke kolbuf waren aangedaan om onszelf warm te houden. We zetten de auto nabij een grenspaal en begonnen te wandelen. Vervolgens gingen we via een andere grenspaal een mooi stuk bos in met veel afwisseling : heide,berkjes, beuken en wat open stukjes. Daarna konden we via een pad dat niet op de kaart stond weer terug. Hahaha dat dachten we - toen op eens was er een onneembare sloot.... Terug en via het noorden verder. Daar troffen we nog een paal van staatsbosbeheer. Het leek op een paalkampeerterrein maar verder stond er niets aangegeven. Toen we dan de route naar de verharde weg namen stond er dat we vanaf privé terrein kwamen... Pardon? Beetje raar allemaal... Vervolgens was het nog 3 kilometer naar de auto. Dat ging voor een groot deel over een prachtig bospad, daarna via de rand van een akker en het laatste stuk weer over de verharde weg. Al met al liepen we zo 14 kilometer. Dat is misschien wat minder dan normaal maar er zaten mulle stukken tussen.

 

We hebben op deze manier grenspaal 226 en 224 weten te bezoeken. We weten nu dat je niet rechtstreeks (tenzij je een waadpak draagt...) van 224 naar 225 kunt. Ivm de tijd van de dag en de kilometers die we al in de benen hebben besloten we 225 letterlijk links te laten liggen. 

 

Dank gaat uit naar de co.

Bijzonder hoe weinig mensen even afzwaaien voor een oude grenspaal.

Groet, 69and71

Afbeeldingen in deze log:
grenspaal 226_69and71
grenspaal 226_69and71