Grootste niet-commerciele geocaching netwerk
Geopaths - Maak je eigen geoartpagina
Statistieken, GPX, zoeken. alles voor niets
Mails ontvangen over nieuwe caches en logs
Alle geocaching mogelijkeden 100% gratis

 Logs De Spooktrein    {{found}} 2x {{not_found}} 0x {{log_note}} 0x  

6324 24-08-2021 19:25 Irberu (user activity41) - Gevonden

FTF

De laatste tijd ben ik een beetje buiten geocaching.com aan het kijken. Zo kwam ik bij opencaching.nl. Het bleek dat er in de buurt een enkele multi lag waarvan De Spooktrein er 1 is.
Mijn vriendin Speurzus woont daar in de buurt dus hebben we een tijdje geleden afgesproken om vroeg in de avond een leuk wandelingetje te maken in dit park en gelijk deze cache te gaan zoeken.
De waypoints worden prima gevonden al was er bij 1 wel wat twijfel. We kregen een acceptabel coördinaat eruit en gingen op weg naar de cache. Maar hoe we ook zochten, we vonden de cache niet. Uiteraard ons zoekgebied vergroot maar dat mocht niet baten.

Uiteindelijk maar laten gaan en de CO een berichtje gestuurd. Het bleek dat we een deel van het coördinaat niet goed hadden maar de antwoorden waren wel goed. Na nog wat kijken bleek dus de formule niet goed te zijn. Die is ondertussen aangepast.

Speurzus en ik zijn een tweede keer gegaan. Nu met een zeker goed coördinaat. Ongeveer 20 meter van ons eerste berekende punt. Maar na flink zoeken werd deze nu ook niet gevonden.

Hierna is de CO zelf maar gaan kijken want hij lag er al sinds december, dat zou zomaar eens kunnen dat die er niet meer lag. Maar de CO vond hem wel maar de natuur had deze cache flink opgeslokt.

Afiijn, vandaag versterkt met mijn kinderen zijn Speurzus en ik hier voor de derde keer gaan zoeken. Ook nu kostte het ons weer moeite. Na weer ruim 5 minuten zoeken had ik hem eindelijk in handen. En nu weet ik ook waardoor we hem de vorige keer niet konden vinden. Een gevalletje van we verwachten iets. 

Leuk om op 24-08-2021 een FTF te hebben op een cache die al in december uit is gekomen al weet ik niet of dit bij Opencaching ook een 'dingetje' is. 

Bedankt voor het leggen van deze cache en ik hoop dat er meer mensen zijn die deze gaan lopen. Een leuk park met heeeeeel veeeeel konijntjes. Zo leuk om ze hier rond te zien lopen., rennen, springen.