Grootste niet-commerciele geocaching netwerk
Geopaths - Maak je eigen geoartpagina
Statistieken, GPX, zoeken. alles voor niets
Mails ontvangen over nieuwe caches en logs
Alle geocaching mogelijkeden 100% gratis
Newspaper icon Nieuws RSS icon
Publicatie datum: 22-01-2015 | Auteur: OC Team

Beste Opencachers,

Wil je alle opencaches eens op één kaart zien? Alle opencaches uit alle deelnemende landen?

Lees dan snel onze laatste blogpost!!! Daarin wordt verteld hoe dit mogelijk is.

Geogroeten,
OC-team

Publicatie datum: 13-11-2014 | Auteur: OC Team

Beste opencachers,

Bij deze is de winnaar bekend gemaakt van de goodies wedstrijd!!!
Lees er alles over in ons blogbericht.

Nog eens een dikke proficiat aan Cathy69!!!

Geogroeten,
OC-team

Publicatie datum: 28-10-2014 | Auteur: OC Team

Beste mede-cachers,

Opencaching Benelux heeft een wedstrijd op poten gezet!!!
Wil je er alles over weten? Wil ook jij kans maken op een uitgebreid goodies-pakket??? Lees dan snel wat je moet doen onze blog!!!

Geogroeten,
OC-team

Publicatie datum: 17-09-2014 | Auteur: OC Team

Op 12 oktober 2014 is er een event te Goes!!!

Al wie zich geroepen voelt, kan zich inschrijven via de event-pagina. er staat die dag heel wat op het programma, maar vooral heel veel plezier maken met bekende en minder bekende gezichten in het gezelschap!

Het zal zeker en vast de moeite waard worden! Lees de event-pagina voor verdere informatie!!!

Publicatie datum: 16-08-2014 | Auteur: OC Team

Beste geocachers,

hier zijn we nog eens met het heetste nieuws van de naald.

Misschien wisten jullie het al, misschien nog niet, maar opencaching heeft zijn eigen YouTube kanaal. Daarop staat nu enkel nog het introductiefilmpje, maar later komen daar nog vele instructiefilmpjes bij en natuurlijk mogen jullie zelf ook jullie gefilmde avonturen naar ons toesturen via octeam@opencaching.nl. Wij zullen deze dan op onze pagina posten. Gelieve misschien ook te vermelden waar de beelden zijn genomen en jullie nickname.

Verder kunnen we jullie vertellen dat er een gloednieuwe functie is op opencaching: PowerTrails!!! Er moet op een geocaching pagina voor ieder wat wils zijn en PowerTrails horen daar nu eenmaal bij. In de linker menu-kolom heb je nu de mogelijkheid om zelf powertrails aan te maken. Zorg ook hier steeds voor de nodige goedkeuringen en toelatingen.

Als laatste punt kunnen we jullie mededelen dat er de laatste weken heel wat nieuwe registraties zijn bijgekomen. Dat kan het OC-team alleen maar toejuichen! Een aantal van die nieuwe opencaching-leden hebben zelfs al geocaches geplaatst. Enkel op deze manier kan deze geocaching website groeien en daarvoor willen we de actieve geocachers hier aanwezig een dikke pluim geven en hartelijk danken.

RHCV (Ruben H.) staat in voor de PR van opencaching, maar ook jullie hulp kunnen we steeds gebruiken. aarzel dus niet om opencaching te delen met vrienden, familie, kennissen, enz. Mond tot mond reclame is nog steeds de beste manier en niet te vergeten de sociale media.

Alvast nogmaals dank voor jullie inzet en geniet van onze hobby!!!

Publicatie datum: 05-08-2014 | Auteur: OC Team
Kijk snel op onze blog voor de laatste nieuwtjes!!!

Opencaching Benelux heeft nu ook een eigen Twitter account! Daar kan je ons op de voet volgen. Alle nieuwe gepubliceerde caches worden er vermeld, maar ook nieuws, logs, enz.

Volg ons nu ook op Facebook en Google+!!!

Kortom ... we zijn alom tegenwoordig!
Publicatie datum: 07-02-2014 | Auteur: OC Team

Vanaf vandaag kunnen we melden dat onze nieuwe blog pagina in gebruik is genomen.

We hebben alvast een kort berichtje geplaatst en hopen dat we nog vele nuttige berichten kunnen plaatsen.

Natuurlijk kun je op de berichten reageren zodat wij kunnen zien wat jullie aanspreekt en wat er eventueel veranderd kan worden.

 

Met vriendelijke groet,

Het opencaching.nl team

Publicatie datum: 19-01-2014 | Auteur: OC Team

Recentelijk is ons nieuwe forum online gekomen zodat er ook over verschillende onderwerpen gepraat kan worden.

Het is nog in een beginnend stadium dus het is nog een beetje leeg. Maar er kunnen gewoon berichten geplaatst worden die natuurlijk met de site of met het cachen te maken hebben.

Er is ook gedacht aan de mobile gebruiker zodat dit forum ook gebruikt kan worden met de smartphone.

 

Veel plezier met het nieuwe forum namens het opencaching team

Publicatie datum: 23-08-2013 | Auteur: OC Team
We zijn alweer een stuk verder om de site te optimaliseren voor gebruik in het Nederlands. Er zijn weer een hoop vertalingen doorgevoerd en een groot aantal links werken weer naar behoren. Er zijn helaas nog een aantal zaken die nog niet optimaal werken omdat de know how op dit ogenblik helaas ontbreekt. Daarom zoeken wij nog mensen die nog wat tijd over hebben om ons te helpen die met PHP en apache en eventueel met Ajax overweg kunnen. Schrijf een mailtje naar octeam@opencaching.nl als je geïnteresseerd bent om deze site verder op te bouwen. Met vriendelijke groet, Het opencaching.nl team
Publicatie datum: 27-06-2013 | Auteur: OC Team
Er is al een grootte vooruitgang geboekt. Alle afbeeldingen zijn inmiddels weer terug geplaatst bij de caches en de logs. Er zijn alweer een talloos aantal vertalingen gemaakt en helaas zijn er nog een aantal vertalingen te doen, maar dat gaat nog gebeuren. Intussen is er ook een start gemaakt met een wiki op http://wiki.opencaching.nl/ . Voor de diegene die geïnteresseerd zijn om te helpen om de site te onderhouden en eventueel de wiki aan te vullen is er de mogelijkheid om een berichtje te sturen naar octeam (at) opencaching.nl. Alle hulp is welkom. Met vriendelijke groeten Het oc.nl team