Grootste niet-commerciele geocaching netwerk
Geopaths - Maak je eigen geoartpagina
Statistieken, GPX, zoeken. alles voor niets
Mails ontvangen over nieuwe caches en logs
Alle geocaching mogelijkeden 100% gratis
Newspaper icon Nieuws RSS icon
Publicatie datum: 14-05-2013 | Auteur: OC Team
Wij draaien reeds enkele weken op de Poolse code en de vertalingen vorderen gestaag. Helaas is nog niet alles vertaald, zoals de verzonden e-mails en een aantal andere dingen zoals linken. Hier wordt nog druk aan gewerkt. Ook zijn nog niet alle afbeeldingen niet opgenomen in de cachebeschrijvingen en de logs, maar ook dit zal zo spoedig mogelijk opgelost worden. De virtuele caches van het Kadaster (RD meetpunten en de grenspalen) hebben we gearchiveerd om ruimte te maken voor de meer reguliere caches en hopen dat deze dan ook vanaf heden aangemaakt zullen worden. Wij zien bij voorkeur unieke caches op deze site maar het is ook mogelijk om caches te plaatsen die ook op GC.com geplaatst zijn inclusief link naar GC.com. Wij houden jullie op de hoogte van de vorderingen. Met vriendelijke groet, Het opencaching team
Publicatie datum: 29-03-2013 | Auteur: OC Team
Op dit ogenblik zijn we achter de schermen druk bezig om deze site nog beter en nog leuker te maken door extra functies en verbeteringen toe te voegen. We proberen natuurlijk om dit allemaal zonder storingen voor jullie als gebruiker te laten verlopen. Mocht je geïnteresseerd zijn en eventueel suggesties hebben of mee willen werken als programmeur of ontwikkelaar, kun je een bericht sturen naar octeam@opencaching.nl.
Publicatie datum: 08-04-2012 | Auteur: OC Team
Vanaf heden komen ook de childwaypoints mee wanneer er een GPX bestand gedownload wordt. Deze zijn bruikbaar in zowel GSAK en OCM.
Veel plezier met deze extra functie.

Het oc.nl-team