Grootste niet-commerciele geocaching netwerk
Geopaths - Maak je eigen geoartpagina
Statistieken, GPX, zoeken. alles voor niets
Mails ontvangen over nieuwe caches en logs
Alle geocaching mogelijkeden 100% gratis
You have to be logged-in in order to perform operations on this cache.
stats
Show cache statistics
OCNL uitdaging cache - Eenzame cache niveau 2.3 - OB1BA1
Vind eenzame caches
This cache belongs to GeoPath!
Please log in to see the coordinates.
Altitude: m. ASL.
 Region: Netherlands > Flevoland
Cache type: Other type
Size: No container
Status: Ready for Search
Date hidden: 17-08-2019
Date created: 17-08-2019
Date published: 01-09-2019
Last modification: 07-10-2019
1x Found
0x Not found
0 notes
watchers 0 watchers
3 visitors
1 x rated
Rated as: n/a
In order to view coordinates and
the map of caches
you must be logged in
Cache attributes

Listed at Opencaching only 

Please read the Opencaching attributes article.
Description NL

A86374EE-A550-12F5-31CC-9E7BA395BE5F.jpg

 

Zoals de banner al aangeeft, "Als je voldoet, dan kun je hem loggen". Alle OCNL Uitdaging caches zijn niet al te moeilijk maar zijn wel een uitdaging en gevormd als Geo-Art in het Markermeer Nederland. Deze caches zijn gemaakt met een speciaal account genaamd "OCNLuitdagingen". Heb je misschien een suggestie? Laat het ons dan gerust weten.

 

Eenzame cache (niveau 2.3): Zelfs in de meest actieve cachegebieden zijn er eenzame caches die voor een uitzonderlijk lange tijd niet gevonden zijn. Voor deze uitdaging dien je 3 OCNL caches te vinden die tenminste 2 jaar niet als gevonden zijn gelogd. De vorige "gevonden" log moet minimaal 2 jaar voor jouw "gevonden" log zijn. Een eenzame cache als eerste vinden kan natuurlijk ook en dat moet de publicatiedatum minimaal 2 jaar eerder zijn dan jouw gevonden log.
Elke log van een eenzame cache uitdaging dient uniek te zijn maar kan wel gecombineerd worden met andere eenzame cache uitdaging van het zelfde niveau. De uitzondering hiervoor is dat je dezelfde log kunt gebruiken voor niveau 2, niveau 2.3 en niveau 2.5 zodat je maar 5 eenzame caches moet loggen voor deze 3 uitdagingen.
Natuurlijk kan het voorkomen dat je deze eenzame cache uitdaging samen met anderen vind. Dit dient dan wel in de logs vermeld te worden om verwarring te voorkomen.

 

Het loggen: Voor deze "uitdagingen" hoef je eigenlijk niet veel te doen behalve het tonen van delen uit je profiel wanneer je voldoet. Het kan zijn dat voor andere uitdagingen caches meerdere tabellen nodig zijn en daar kan onze "Verzamelde zoek opdrachten" uitkomst bieden. Dit is hetzelfde als Pocket query die bij Groundspeak te vinden is. Een .gpx bestand kan dan ook gebruikt worden in GSAK of elk ander database programma om te tonen dat er voldaan is. Het is ook makkelijk om in je log de caches als link te tonen zoals http://coord.eu/OBXXXX.

Log entries: Found 1x Not found 0x Note 0x All entries