Grootste niet-commerciele geocaching netwerk
Geopaths - Maak je eigen geoartpagina
Statistieken, GPX, zoeken. alles voor niets
Mails ontvangen over nieuwe caches en logs
Alle geocaching mogelijkeden 100% gratis
Vous devez être connecté pour effectuer des opérations sur cette cache.
stats
Afficher les statistiques de la cache
OCNL uitdaging cache - Eenzame cache niveau 2.3 - OB1BA1
Vind eenzame caches
Propriétaire: OCNLuitdagingen
Ce cache appartient à un GeoPath!
Veuillez vous connecter pour afficher les coordonnées.
Altitude: sous le niveau de la mer
 Région: Pays-Bas > Flevoland
Type de boite: Autre type
Taille: Aucune boîte
État: Ready for Search
Cachée le: 17-08-2019
Date de création: 17-08-2019
Date de publication: 01-09-2019
Dernière mise à jour: 07-10-2019
1x Trouvé
0x Non Trouvée
0 notes
watchers 0 observateurs
3 visiteurs
1 x notation
Évalué comme: n/a
Afin de visualiser les coordonnées et
la carte des caches
vous devez être connecté
Attributs de cache

Connectez-vous simplement OpenCaching 

Merci de lire cet article sur les attributs Opencaching.
Description NL

A86374EE-A550-12F5-31CC-9E7BA395BE5F.jpg

 

Zoals de banner al aangeeft, "Als je voldoet, dan kun je hem loggen". Alle OCNL Uitdaging caches zijn niet al te moeilijk maar zijn wel een uitdaging en gevormd als Geo-Art in het Markermeer Nederland. Deze caches zijn gemaakt met een speciaal account genaamd "OCNLuitdagingen". Heb je misschien een suggestie? Laat het ons dan gerust weten.

 

Eenzame cache (niveau 2.3): Zelfs in de meest actieve cachegebieden zijn er eenzame caches die voor een uitzonderlijk lange tijd niet gevonden zijn. Voor deze uitdaging dien je 3 OCNL caches te vinden die tenminste 2 jaar niet als gevonden zijn gelogd. De vorige "gevonden" log moet minimaal 2 jaar voor jouw "gevonden" log zijn. Een eenzame cache als eerste vinden kan natuurlijk ook en dat moet de publicatiedatum minimaal 2 jaar eerder zijn dan jouw gevonden log.
Elke log van een eenzame cache uitdaging dient uniek te zijn maar kan wel gecombineerd worden met andere eenzame cache uitdaging van het zelfde niveau. De uitzondering hiervoor is dat je dezelfde log kunt gebruiken voor niveau 2, niveau 2.3 en niveau 2.5 zodat je maar 5 eenzame caches moet loggen voor deze 3 uitdagingen.
Natuurlijk kan het voorkomen dat je deze eenzame cache uitdaging samen met anderen vind. Dit dient dan wel in de logs vermeld te worden om verwarring te voorkomen.

 

Het loggen: Voor deze "uitdagingen" hoef je eigenlijk niet veel te doen behalve het tonen van delen uit je profiel wanneer je voldoet. Het kan zijn dat voor andere uitdagingen caches meerdere tabellen nodig zijn en daar kan onze "Verzamelde zoek opdrachten" uitkomst bieden. Dit is hetzelfde als Pocket query die bij Groundspeak te vinden is. Een .gpx bestand kan dan ook gebruikt worden in GSAK of elk ander database programma om te tonen dat er voldaan is. Het is ook makkelijk om in je log de caches als link te tonen zoals http://coord.eu/OBXXXX.

Entrées du journal: Trouvé 1x Non Trouvée 0x Note 0x Toutes les entrées