Grootste niet-commerciele geocaching netwerk
Geopaths - Maak je eigen geoartpagina
Statistieken, GPX, zoeken. alles voor niets
Mails ontvangen over nieuwe caches en logs
Alle geocaching mogelijkeden 100% gratis
Musisz być zalogowany, by wpisywać się do logu i dokonywać operacji na skrzynce.
stats
Zobacz statystykę skrzynki
OCNL uitdaging cache - Eenzame cache niveau 2.3 - OB1BA1
Vind eenzame caches
Właściciel: OCNLuitdagingen
Ta skrzynka należy do GeoŚcieżki!
Zaloguj się, by zobaczyć współrzędne.
Wysokość: m n.p.m.
 Województwo: Holandia > Flevoland
Typ skrzynki: Nietypowa
Wielkość: Bez pojemnika
Status: Gotowa do szukania
Data ukrycia: 17-08-2019
Data utworzenia: 17-08-2019
Data opublikowania: 01-09-2019
Ostatnio zmodyfikowano: 07-10-2019
1x znaleziona
0x nieznaleziona
0 komentarze
watchers 0 obserwatorów
3 odwiedzających
1 x oceniona
Oceniona jako: b.d.
Musisz się zalogować,
aby zobaczyć współrzędne oraz
mapę lokalizacji skrzynki
Atrybuty skrzynki

Dostępna tylko na Opencaching 

Zapoznaj się z opisem atrybutów OC.
Opis NL

A86374EE-A550-12F5-31CC-9E7BA395BE5F.jpg

 

Zoals de banner al aangeeft, "Als je voldoet, dan kun je hem loggen". Alle OCNL Uitdaging caches zijn niet al te moeilijk maar zijn wel een uitdaging en gevormd als Geo-Art in het Markermeer Nederland. Deze caches zijn gemaakt met een speciaal account genaamd "OCNLuitdagingen". Heb je misschien een suggestie? Laat het ons dan gerust weten.

 

Eenzame cache (niveau 2.3): Zelfs in de meest actieve cachegebieden zijn er eenzame caches die voor een uitzonderlijk lange tijd niet gevonden zijn. Voor deze uitdaging dien je 3 OCNL caches te vinden die tenminste 2 jaar niet als gevonden zijn gelogd. De vorige "gevonden" log moet minimaal 2 jaar voor jouw "gevonden" log zijn. Een eenzame cache als eerste vinden kan natuurlijk ook en dat moet de publicatiedatum minimaal 2 jaar eerder zijn dan jouw gevonden log.
Elke log van een eenzame cache uitdaging dient uniek te zijn maar kan wel gecombineerd worden met andere eenzame cache uitdaging van het zelfde niveau. De uitzondering hiervoor is dat je dezelfde log kunt gebruiken voor niveau 2, niveau 2.3 en niveau 2.5 zodat je maar 5 eenzame caches moet loggen voor deze 3 uitdagingen.
Natuurlijk kan het voorkomen dat je deze eenzame cache uitdaging samen met anderen vind. Dit dient dan wel in de logs vermeld te worden om verwarring te voorkomen.

 

Het loggen: Voor deze "uitdagingen" hoef je eigenlijk niet veel te doen behalve het tonen van delen uit je profiel wanneer je voldoet. Het kan zijn dat voor andere uitdagingen caches meerdere tabellen nodig zijn en daar kan onze "Verzamelde zoek opdrachten" uitkomst bieden. Dit is hetzelfde als Pocket query die bij Groundspeak te vinden is. Een .gpx bestand kan dan ook gebruikt worden in GSAK of elk ander database programma om te tonen dat er voldaan is. Het is ook makkelijk om in je log de caches als link te tonen zoals http://coord.eu/OBXXXX.

Wpisy do logu: znaleziona 1x nieznaleziona 0x komentarz 0x Wszystkie wpisy